Se incarca...
In categoria Accesorii caini posesorii de caini pot gasi cele mai bune produse pentru o gama vasta de aplicatii. Accesoriile sunt expuse pe categorii, in functie de scopul fiecaruia, structurate astfel incat fiecarei persoane sa ii fie usor sa gaseasca produsul dorit rapid si eficient.

Jucariile pentru caini din oferta MegaPet sunt realizate din materiale sigure care sa nu afecteze sanatatea animalului de companie. Cainii pot fi vazuti ca niste copii, mereu dornici de joaca si timp de calitate cu stapanul lor si, in acest scop, vor avea nevoie de jucarii speciale.

Avand in vedere noile schimbari legislative, in categoria accesorii caini s-a pus un accent deosebit pe diversificarea ofertei de botnite si zgarzi. Chiar daca nu toate rasele trebuie sa poarte botnita obligatoriu, nu mai este permisa lasarea cainilor in libertate, cu exceptia spatiilor amenajate special - deci, se impune utilizarea lesei.

Castroanele pentru caini sunt accesorii importante. In functie de talia cainelui se pot alege castroane mai mari sau mai mici. Materialele si designul sunt variate si raman la alegerea stapanului. Pentru cainii cu un apetit urias care mananca rapid, se pot gasi castroane speciale care sa ii determine sa manance mai incet.

Pentru cainii sensibili la frig exista hainute speciale, create pe dimensiuni, astfel incat companionul blanos sa fie protejat si pe timpul iernii, cand iese sa se joace in zapada. Custile si gentile de transport pentru cani sunt importante in special atunci cand cainele nu poate calatori alaturi de stapanul sau decat intr-un spatiu special destinat.

Cosurile, pernele si paturile tin de rasfat, nu sunt obligatorii, insa proprietarii care isi iubesc foarte mult cainii, vor dori ca acestia sa doarma in cele mai bune conditii, pe saltele speciale pentru ei. Varietatea de perne si paturi este atat de mare, incat se va gasi cu siguranta produsul potrivit pentru orice interior.

Pentru dresaj exista substante speciale care vor determina un caine sa fie   – produsele MegaPet se adreseaza tutror raselor si taliilor de caini. Se recomanda ca dresajul sa inceapa in perioada de crestere atunci cand animalul este mai receptiv.

Toate produsele enumerate anterior pot fi achizitionate din categoria accesorii caini, ajungand rapid la noii proprietari.