Se incarca...
Alimentatia animalului de companie ar trebui sa fie prima grija a proprietarului, deoarece hrana influenteaza considerabil starea de sanatate a acestuia.  Categoria hrana caini include hrana uscata, hrana umeda, recompensele si deliciile pentru caini juniori, adulti sau seniori, de talie mica, medie sau mare, dar si vitamine si suplimente nutritive pentru acestia.

Hrana uscata pentru caini este in majoritatea cazurilor alimentul de baza al acestora, motiv pentru care in categoria "hrana caini" cumparatorii pot gasi produse de cea mai buna calitate - economic, premium, super premium -, in saci cu cantitati diferite – de pana la 25 de Kg, in idea in care proprietarii sa nu fie necesar sa cumpere mancare pentru partenerul blanos foarte des.

Pe de alta parte, orice persoana care are un astfel de animal de companie acasa trebuie sa evalueze la adevarata valoare si hrana umeda caini. Din cand in cand, orice catel merita o portie din cea mai buna mancare umeda existenta pe piata. Ochii si coada acestuia vor arata cu siguranta bucuria unei mese copioase si aromate.

Accent deosebit trebuie sa se puna si pe recompense caini. Fiecare companion canin merita sa fie rasplatit atunci cand raspunde la comenzi si este ascultator. Producatorii au dat dovada de creativitate, iar recompensele au forme si culori variate si o gama atat de vasta de arome, incat cu siguranta exista cel putin un sortiment preferat de caine, pentru care ar fi in stare sa faca tumbe si sa stea in pozitie “sezi” non-stop.

Exista, de asemenea, suplimente si vitamine caini foarte importante pentru acestia, atat in perioada de crestere, cat si la maturitate. Cainele  are nevoie de produse care sa il sustina pe timpul iernii, sa il tonifice atunci cand este bolnav, sa ii faca blanita mai frumoasa sau sa ii creasca apetitul.

Categoria hrana caini include tipuri variate de hrana, atat pentru caini perfect sanatosi, cat si pentru cei cu probleme specifice, care au o dieta anume de urmat, recomandata de un veterinar.

Produsele de cea mai buna calitate, vin in saci speciali, care nu permit alterarea hranei, unii dintre ei avand chiar un sistem foarte simplu de inchidere pentru ca aroma sa se pastreze intacta.

Fiecare stapan de caine ar trebui sa acorde o atentie deosebita alimentatiei prietenului sau cu blana, pentru ca acesta sa fie tot timpul energic si sanatos!