Se incarca...

Hrana uscata Caini

Filtreaza produsele
Hrana uscata pentru caini, Ricky Dog cu Pui si Vita, 10 Kg
Seteaza alerta stoc

39,99 lei

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc
Hrana uscata pentru caini, Ricky Dog cu Vita, 10 Kg
Seteaza alerta stoc

39,99 lei

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc
Hrana uscata pentru caini, N&D Grain Free Adult Medium, Peste si Portocale, 7.5 Kg

-67%

Seteaza alerta stoc

75,00 lei

225,00 lei (-150 lei)

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc
Hrana uscata pentru caini N&D Grain Free Adult Mini, Cod Dovleac si Portocale, 7 Kg
Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Hrana uscata pentru caini N&D Low Grain Adult Medium Breed, Pui si Rodie, 2.5 kg
Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Hrana uscata caini Brit Care Mini GF Yorkshire, 2 Kg
Seteaza alerta stoc

59,99 lei

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc
Pachet economic: 3 x N&D Grain Free Puppy Maxi, Pui si Rodie, 12 kg

-17%

Seteaza alerta stoc

750,00 lei

900,00 lei (-150 lei)

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc
Pachet economic: 2 x N&D Grain Free Adult Medium si Maxi - Mistret Dovleac si Mar, 12 Kg

-16%

Seteaza alerta stoc
Lipsa Stoc
Pachet economic: 2 x N&D Grain Free Adult Mini, Mistret si Mar, 7 kg

-51%

Seteaza alerta stoc

229,99 lei

459,99 lei (-230 lei)

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc
Pagina 16 din 16

Hrana uscata Caini

In categoria hrana uscata caini se gasesc produse de cea mai buna calitate si pentru orice nevoi specifice ale cainelui, astfel incat proprietarilor de caini sa le fie usor sa gaseasca ceea ce cauta chiar si cand au mai multe astfel de animale de companie cu nevoi diferite.

Pentru a alege hrana uscata caini exista doar o regula foarte simpla, trebuie ca fiecare proprietar sa stie ce hrana este cea mai buna pentru cainele sau, iar primul pas este acela de a o incerca. In cazul in care pe termen lung efectele sunt bune, inseamna ca a fost aleasa hrana potrivita.

In alegerea alimentatiei pentru caine conteaza foarte mult varsta, rasa, talia si eventualele probleme de sanatate. In functie de varsta cainelui se poate alege o hrana starter pana in 2 luni, junior pana intr-un an si adult intre 1 si 7 ani. Dupa ce patrupedul a depasit varsta de 7 ani se poate opta pentru o hrana senior.

In categoria “hrana uscata caini” exista sortimente cu formule foarte bine dezvoltate pentru orice talie. Este de retinut faptul ca talia foarte mica include catei cu maxim 4 kg,  talia mica include catei a caror greutate are cel mult 10 kg, cainii de talie medie ajung pana la 25 kg, cei de talie mare pot ajunge pana la 45 kg, iar cainii de talie gigant au o greutate mai mare de 45 kg.

Hrana uscata pentru caini recomandata de cei mai multi specialist este de calitate super premium, care include ingrediente de cea mai buna calitate si nu contine conservanti, arome artificiale si coloranti. De asemenea, se poate opta si pentru o alimentatie premium, a carei formula include ingrediente de calitate, dar care poate contine conservanti artificiali si gluten.

Pentru cainii cu nevoi speciale, hrana uscata trebuie sa fie speciala pentru nevoile pe care le au. Cainii sensibili sau care au alergii au nevoie de anumite ingrediente si pot primi o hrana hipoalergica ce poate fi gasita in aceasta categorie.

Toate produsele din categoria “hrana uscata caini” sunt amabalate in saci speciali care sa nu permita modificarea proprietatilor alimentelor. In functie de brandul ales, pot fi si saci cu un sistem de inchidere special, foarte util pentru proprietari.

Cumparati hrana uscata pentru caini online la MegaPet.ro si bucurati-va de comoditatea livrarii direct la usa dumneavoastra.