Se incarca...

Cum comand

Puteti plasa o comanda online, telefonic sau pe e-mail.

1. Comanda telefonica

Pentru comanda telefonica, aveti la dispozitie urmatorul numar de telefon: 0741.407.301. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

Program comenzi telefonice: Luni – Vineri: 9 – 18.

2. Comanda pe e-mail

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la contact [at] megapet.ro.

E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

3. Comanda online

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din partea superioara.

Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii va ajuta sa gasiti produsul in functie de specificatiile sau caracteristicile de care aveti nevoie. Astfel puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra. Pentru o noua cautare, trebuie sa anulati filtrele introduse initial.

Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi si caseta “Cauta un produs in magazine”, situata in partea de sus.
Realizarea efectiva a comenzii se realizeaza in 3 pasi:

Pasul 1: Adaugarea Produselor in Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta superioara. Pentru a adauga un produs in Cosul de cumparaturi, trebuie intai selectat produsul, apoi modelul si cantitatea, apoi faceti click pe butonul "Adauga in cos". In cosul de cumparaturi se pot aduce modificari asupra produselor si cantitatilor selectate.

Pasul 2: Completarea datelor de facturare si livrare

Daca sunteti deja client MegaPet, completati formularul "Sunt deja client" cu datele de autentificare (e-mailul si parola dumneavoastra). Ultimele date de facturare si de livrare se vor afisa automat. Le puteti lasa asa sau puteti sa le schimbati chiar in aceasta pagina.

Daca sunteti la prima comanda pe magazinul online www.megapet.ro , completati formularul "Sunt client nou" cu: datele pentru facturare, adresa de livrare, datele de contact si selectati modalitatea de plata pe care o doriti.

Pasul 3: Finalizare comanda

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentie lista de termeni si conditii MegaPet, sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati. Dupa ce verificati corectitudinea datelor din Cosul de cumparaturi si Detalii livrare comanda, finalizati comanda prin apasarea butonului "Trimite comanda".

Important!: Toate comenzile primite dupa orele 13.30 vor fi procesate a doua zi lucratoare iar termenul de livrare va fi luat in calcul din acel moment.