Se incarca...

Politica confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate stabilește modul in care http://www.megapet.ro utilizeaza si apara orice informații pe care le oferiti atunci când utilizați acest website. MegaPet.ro se angajeaza sa se asigure ca intimitatea dumneavoastra este protejata. MegaPet.ro poate modifica aceasta politica din cand in cand prin actualizarea acestei pagini.

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Mega Pet Shop SRL este obligata sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. In intelesul acestei legi, prin “date cu caracter personal” se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Putem colecta urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, informatii demografice, preferinte si interese, alte informatii relevante pentru sondaje si/sau oferite de comparator.

Scopul colectarii datelor este:
– informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
– evaluarea produselor si serviciilor oferite si promovarea a produselor si serviciilor;
– de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.MegaPet.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate anterior.

Prin citirea prezentei Politici de Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate catre Mega Pet Shop SRL cu adresa in Tulcea, Str. Voinicului nr. 7, Jud. Tulcea, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Mega Pet Shop SRL poate notifica Utilizatorii/Cumparatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.MegaPet.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul MegaPet.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, www.MegaPet.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Daca aveti intrebari sau neclaritati cu privire la Politica noastra de protectie a datelor personale sau doriti sa ne impartasiti experientele dumneavoastra pe aceasta adresa de internet, va rugam sa ne anuntati la adresa de e-mail contact @ megapet.ro.