Se incarca...
Pasarile au nevoie de ingrijire speciala si de o alimentatie corespunzatoare, un mediu cat mai bine controlat in care sa creasca si sa se dezvolte, precum si de toate suplimentele nutritive care sa le asigure o viata cat mai sanatoasa.

In categoria Pasari sunt oferite produse pentru o gama variata de aplicatii in procesul de ingrijire al pasarilor - de la hrana pasari si pana la colivii pasari si cuiburi speciale.

Hrana pentru pasari nu este formata doar in grau si porumb asa cum se credea pana de curand. Pasarile au nevoie de o alimentatie tipica in functie de rasa din care fac parte.

Subcategoria meniuri pasari include produse care contin cantitatea recomandata de substante nutritive, astfel incat o masa sa fie completa. Sunt dedicate fiecarei rase de pasari in parte si cuprind mixuri de minerale, vitamine si protein, astfel incat pasarile sa aiba o alimentatie corecta si echilibrata.

Recompense si batoane pasari se utilizeaza, de obicei, in cazul pasarilor care traiesc in casa, in colivii sau libere, si care sunt considerate animale de companie. Papagalii si canarii se distreaza foarte bine atunci cand primesc un baton crocant.

Suplimentele nutritive sunt recomandate pentru toate pasarile, acestea fiind extrem de utile pentru mentinerea unei sanatati optime. Suplimentele au rolul de a aduce in organism toate substantele pe care hrana zilnica nu le are, dar care sunt importante pentru organism.

Sectiunea de accesorii pentru pasari include o gama variata de produse, cum ar fi leaganele pentu pasarile de colivie, casute speciale, bilute si margele sau clopotei, jucarii etc. Si pasarile au nevoie de joaca si de jucarii adecvate lor.

Hranitoarele si adapatoarele
sunt speciale pentru pasari si vin in forme variate pentru a se potrivi perfect pe orice tip de colivie.

Sectiunea cuiburi si colivii pentru pasari include o gama variata de modele de colivii in designuri si culori diferite, care sa se potriveasca perfect in orice interior. In functie de pasarea detinuta, cuiburile se pot dovedi foarte utile in unele cazuri.

Categoria “Pasari” ofera toate produsele de care un proprietar are nevoie, pentru ca pasarile pe care le ingrijeste sa fie fericite si sanatoase.