Se incarca...

Meniuri Pasari

Filtreaza produsele
Belcuore meniu perusi juniori 500 g

Nou

Adauga in cos
In stoc

Meniuri Pasari

Categoria meniuri pasari include mixuri de produse alimentare pentru pasari care vor forma o dieta completa ce nu necesita ajustari sau combinatii. Dieta unei pasari nu poate fi formata dintr-un singur tip de alimente, ci este formata dintr-un mix, astfel incat sa prezinte similaritati cu alimentatia din mediul natural.

Atentie! Ideea conform careia pasarile traiesc exclusiv cu cereale este gresita. Pasarile au nevoie si de alimente bogate in acizi grasi si de vitamine pe care le iau din legume si fructe. O pasare care traieste doar cu cereale va prezenta probleme serioase de sanatate.

Produsele din categoria “meniuri pasari” sunt foarte utile pentru proprietarii care nu au foarte mult timp la dispozitie pentru prepararea hranei pentru pasari. Fara aceste meniuri gata mixate la indemana, fiecare proprietar ar fi trebuit sa aloce timp amestecarii mai multor tipuri de hrana si suplimente pentru pasari, pentru ca pasarea de companie sa beneficieze de cea mai buna alimentatie.

Cele mai comune pasari ornamentale sunt canarii, papagalii si perusii, si nu exista un produs standard care sa functioneze perfect pentru toate. Exista doua combinatii de mancare foarte populare. Primul este reprezentat de amestecul de cereale, legume, suplimente alimentare si fructe. Sunt 4 ingrediente gata mixate care vin direct ambalate, ramanand in sarcina proprietarului doar administrarea hranei.

O alta optiune este cea cu pelete si legume sau fructe, dar aceasta implica efort din partea proprietarului, pentru ca nu exista meniuri cu pelete, ceea ce inseamna ca acesta va trebui sa adauge manual fructele si legumele foarte bine tocate, pentru ca pasarea sa nu le dea la o parte.

Achizitionarea produselor din categoria meniuri pentru pasari ofera o serie de avantaje recunoscute atat pentru pasari, cat si pentru proprietarii acestora. Primul si cel mai important avantaj este faptul ca fiecare meniu contine combinatia perfecta de produse alimentare pentru pasari astfel incat acestea sa aiba o dieta echilibrata. Cel de al doilea avantaj este reprezentat de confortul proprietarului.
 
Utilizand Meniuri pasari atat pasarile ornamentale cat si proprietarii lor vor fi fericiti. Pasarile vor fi sanatoase pentru o perioada lunga de timp si isi vor mentine greutatea recomandata.