Se incarca...
Pestii au nevoie de cele mai bune produse pentru a avea o viata de cea mai buna calitate, iar sanatatea acestora depinde foarte mult de ingrijirea oferita si de produsele utilizate. Asa cum se intampla si la oameni, pestii necesita o ingrijire speciala si produse speciale pentru ei. Pe piata exista o gama variata de produse pentru pesti, motiv pentru care posesorilor le este greu sa le aleaga pe cele mai bune.

In categoria “Pesti”, MegaPet ofera o gama variata de produse,  toate de cea mai buna calitate, provenind de la producatori renumiti de acest segment de piata, o importanta deosebita avand-o faptul ca sanatatea si bunastarea pestilor depinde de ele.

Aceasta categorie include hrana pentru pesti, accesorii, acvarii pesti, produse pentru igiena si sanatate si decoratiuni.

Dintre toate, hrana si acvariile au cel mai important rol. O alimentatie potrivita, boagata in substante nutritive, va ajuta pestii sa traiasca mai mult in conditii depline de siguranta. Nu exista un tip de mancare potrivit pentru toti pestii de acvariu si este recomandat ca proprietarii sa se documenteze in ceea ce priveste alimentatia adecvata pentru fiecare tip de peste detinut.

Decoratiunile sunt la fel de importante, deoarece sunt pesti care prefera intunericul si care au nevoie de un mediu propice, in general, pe fundul acvariului printre pietre si muschi, pe cand altii prefera lumina si vor sta mai sus in apa, mangaiati de algele care pot ajunge pana la suprafata. Si in acest sens se impune o documentare riguroasa.

Filtrele si materialele pentru filtrare ocupa un rol esential. Fara o filtrare corespunzatoare pestii vor ramane fara oxigen si vor muri, de aceea este recomandat ca posesorii de pesti sa fie atenti la toate aspectele si sa inteleaga care sunt nevoile specifice acestora.

Categoria “Pesti” ofera o gama cuprinzatoare de produse cu aplicatii diferite, pentru ca fiecare posesor de pesti de acvariu sa poata gasi aici toate produsele dorite, la cele mai inalte standarde de calitate.

Pestii sunt animale sensibile si au nevoie de o atentie deosebita in toate momentele vietii lor, de la hranire, curatare optima, respirat normal si pana la joaca si accesorizare. Amenajarea unui acvariu poate fi adusa la rang de arta, utilizand produsele din categoria Pesti.