Se incarca...
Cei care detin pesti sau intentioneaza sa achizitioneze astfel de necuvantatoare trebuie sa stie ca cel mai important dispozitiv de care au nevoie este un acvariu rezistent. Acesta trebuie ales in functie de cateva aspecte foarte importante: unde urmeaza sa fie amplasat, cati pesti vor fi pusi in apa, care sunt conditiile de trai de care au nevoie necuvantatoarele, dar si dimensiunile recipientului!

Pentru inceput, iubitorii de pesti pot achizitiona boluri de la MegaPet, in care sa pastreze pestii pentru cateva zile, inainte de a le muta in acvarii pesti. Bolurile pot fi simple, rotunde sau mai interesante, cu picior. Avantajul acestora este ca ele pot fi puse in mult mai multe locuri decat un acvariu propriu-zis: pe birou, pe un raft din biblioteca sau la geam. In plus, aceste recipiente pot fi utilizate pe viitor atunci cand cei care au pesti decid sa curete acvariile si au nevoie de un loc in care sa mute pestii pentru cateva zeci de minute.  

Capacele si suporturile sunt si ele foarte importante pentru cei care au pesti si acvarii pentru pesti. De exemplu, capacele trebuie alese cu atentie, pentru ca in timp vor fi utilizate destul de des, mai ales atunci cand pestii trebuie sa fie hraniti. Cat despre suporturile pentru acvarii, trebuie sa fie rezistente, pentru a suporta greutatea acvariilor.  Iubitorii de pesti pot opta intre mai multe tipuri de suporturi: albe, negre sau maro. De asemenea, acestea pot fi achizitionate in diferite marimi, in functie de dimensiunea acvariului.

Acvarii dreptunghiulare, patrate, mai joase sau mai inalte: toate aceste variante sunt puse la dispozitia celor interesati de MegaPet, alaturi de boluri de diferite forme si dimensiuni, dar si de suporturi pe care sa poata fi asezate acvariile.

Iubitorii de pesti trebuie sa fie pregatiti sa le ofere acestora toate conditiile de care au nevoie pentru o dezvoltare armonioasa!