Se incarca...
Categoria Hrana pesti cuprinde doua tipuri principale de produse alimentare pentru pesti: hrana pentru pesti de acvariu si hrana pentru pesti de iaz. Cele doua tipuri de pesti anterior mentionate au o alimentatie diferita, motiv pentru care pentru fiecare dintre ei trebuie cumparat produsul specific.

O alimentatie corespunzatoare va face ca pestii sa fie sanatosi si fericiti. Atentie! Nu exista un singur tip de hrana care sa functioneze pentru toate speciile de pesti. Nu toti pestii din acvariu au aceeasi alimentatie recomandata si nici toti pestii din iaz. In functie de tipul de pesti existenti, va exista o alimentatie specifica pe care este bine ca fiecare posesor de pesti sa o respecte.

Pestii sunt sensibili si foarte usor se pot confrunta cu o dereglare dramatica a sanatatii atunci cand conditiile si mediul de viata nu le sunt favorabile, iar sfarsitul poate surveni rapid si tragic, deci se recomanda din nou atentie si documentare.

Din categoria Hrana pesti pot fi cumparate o gama variata de sortimente si tipuri de hrana pentru pesti astfel incat alimentatia acestor mici animale firave sa fie sanatoasa si echilibrata, pentru ca ele sa poata avea o viata cat mai lunga. In acest sens, proprietarii sunt cei mai responsabili de alegerile pe care le fac si pentru a veni in sprijinul acestora, MegaPet ofera produse alimentare care se incadreaza cu succes in standardele si exigentele ridicate de calitate impuse, in asa fel incat pestii sa primeasca tot ce e mai bun.

Fiecare posesor de pesti recunoaste cat de linistitor este cand priveste acvariul cu pesti atunci cand acestia mananca fericiti. Pentru a putea fi priviti tot timpul cum inoata veseli spre mancare este important ca regimul lor alimentar sa fie mereu cel recomandat si sa fie hraniti doar atat cat pot manca intr-o jumatate de minut. De asemenea, este important ca o zi pe saptamana sa faca pauza de la hrana.

Pestii de iaz au un regim special si conteaza foarte mult daca sunt pesti carnivori sau erbivori, pentru ca cei carnivori nu vor manca produse din plante, iar cei erbivori vor refuza hrana pe baza de carne.