Se incarca...
Unele dintre cele mai dorite animale de companie sunt fara doar si poate pisicile, datorita faptului ca sunt blande si delicate. Acestea reusesc sa se integreze foarte repede intr-o familie si sa se ataseze de toti membrii sai. Din dorinta de a oferi felinelor iubite tot ce este mai bun, proprietarii achizitioneza produse de calitate superioara. Pe langa hrana realizata din ingrediente naturale sau produsele de ingrijire atat de necesare, stapanii trebuie sa isi indrepte atentia si spre toate tipurile de accesorii pisici.

In oferta Megapet sunt incluse jucarii, ansambluri de joaca, dar si zgarzi sau castroane de mancare.

Asemenea copiilor, si pisicile au nevoie de diverse jucarii pentru a se distra si pentru a-si petrece timpul. Majoritatea jucariilor sunt confectionate din materiale de plastic si au culori puternice, astfel incat sa capteze atentia pisicilor. Unele sunt dotate cu sunete sau lumini, pentru ca distractia sa atinga cote maxime. Pentru pisicile rasfatate, ansamblurile de joaca reprezinta alegerea perfecta. Acestea intrunesc toate conditiile necesare pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Multe dintre acestea sunt prevazute cu spatii in care felinele se pot odihni sau se pot relaxa dupa o zi agitata.

Tot in categoria accesorii pentru pisici intra si custile sau gentile pentru transport. Nu de putine ori, proprietarii de animale sunt nevoiti sa le ia cu ei in timpul deplasarilor, asa ca felinele trebuie sa fie asezate intr-o cusca special conceputa. Acestea sunt prevazute, in general, cu grilaj metalic si dispun de un sistem unic de blocare a usii, astfel incat sa impiedice evadarea animalului. Gratie unor astfel de produse, pisicile pot calatori cu trenul, cu avionul sau cu masina, fara nici cea mai mica problema si fara sa cauzeze vreun disconfort celor din jur.