Se incarca...
Pisicile au nevoie de o hrana adecvata necesitatilor lor, ceea ce inseamna ca proprietarii trebuie sa se orienteze doar catre produse special create, disponibile si in oferta MegaPet. Cumparaturile online au avantajul de a fi practice si utile si cand vine vorba despre hrana pisici, pe care stapanii o pot comanda simplu si rapid, fara niciun efort.

Gama de produse inclusa in oferta MegaPet este variata si cuprinde de la hrana uscata pisici pana la hrana umeda sau vitamine si suplimente. Alegerea produsului se va face in functie de preferintele pisicii, dar si in functie de recomandarile medicului veterinar.  Hrana uscata, spre exemplu, consta in bobite pline de vitamine care regleaza tranzitul intestinal si care mentin blana curata si stralucitoare o perioada indelungata de timp. Sortimentele de hrana pentru pisici contin carne de pui, de vita sau de peste, ceea ce inseamna ca sunt sanatoase si perfect adaptate nevoilor animalului de companie.

Pe de alta parte, hrana umeda pisici consta si in bucati suculente de carne, cu un continut mult mai ridicat de proteine si se adreseaza in general pisicilor sterilizate. Acestea au nevoie de o alimentatie usor diferita, iar conservele cu hrana umeda sunt alegerea potrivita.

In cazul in care pisicile intampina anumite probleme de sanatate, specialistii recomanda o cura de vitamine si acizi grasi Omega 3. Indiferent de dieta de care beneficiaza, pisicile au nevoie de un supliment nutritiv pentru o piele sanatoasa, dar si pentru intarirea sistemului imunitar, ceea ce inseamna ca uleiul de somon salbatic disponibil pe MegaPet si multe alte produse cu efecte similare, pot reprezenta alegeri optime.

Proprietarii nu ar trebui sa faca rabat de calitate atunci cand vine vorba despre hrana pentru pisicute si ar trebui sa aleaga doar produse de cea mai buna calitate. Ingredientele incluse in formula hranei trebuie sa fie unele 100% naturale, motiv pentru care se recomanda citirea cu atentie a fiecarei descriere de produs in parte.