Se incarca...
Cei care au rozatoare drept animale de companie isi doresc tot ce este mai bun pentru acestea - chiar si accesorii rozatoare cu care sa se joace. In acelasi timp, persoanele care detin iepurasi, hamsteri sau porcusori de Guineea fac tot posibilul pentru a le oferi necuvantatoarelor un mediu curat in care sa traiasca zi de zi. Acesoriile pentru rozatoare sunt ideale pentru necuvantatoare, indiferent daca este vorba despre jucarii, hranitoare si adaptoare sau custi pentru rozatoare.  

MegaPet le ofera persoanelor care au companioni patrupezi o paleta larga de accesorii pentru rozatoare. Din gama jucariilor fac parte rotile pentru hamsteri, jucariile din lemn, dar si multe altele.  Cu ajutorul acestora, animalutele se pot juca, fie singure, fie impreuna cu celelalte animale asemenea lor si astfel isi petrec timpul intr-un mod placut.

Cat despre modul in care sunt hranite astfel de animale, stapanii acestora ar trebui sa achizitioneze hranitoare rozatoare, cu ajutorul carora animalutele sa primeasca intotdeauna cantitatea ideala de mancare. Atunci cand sunt supraalimentate, rozatoarele se pot imbolnavi. Cei interesati de astfel de recipiente pot opta pentru diferite modele si marimi, in functie de dimensiunea animalelor pe care le au.

Adapatoarele sunt ideale pentru ca necuvantatoarele sa aiba mereu apa aproape, atunci cand li se face sete. Aceste dispozitive sunt create astfel incat sa ofere animalutelor posibilitatea de a bea exact atata apa de cat au nevoie.

Nu in ultimul rand, custi pentru rozatoare! Acestea fac parte din categoria de accesorii pe care cei care au animale de companie trebuie neaparat sa o studieze. In anumite situatii, necuvantatoarele trebuie sa fie transportate la doctor sau pot fi transportate in vacante. Acesta este si motivul pentru care au fost inventate custile - se gasesc in diferite forme si marimi, pentru a se plia pe nevoile tuturor celor care au animale.

Ingrijirea corepunzatoare a necuvantatoarelor nu presupune doar hranirea acestora, ci si gasirea unor modalitati prin care animalele sa se simta bine, in ciuda faptului ca nu mai locuiesc in habitatul lor natural!