Se incarca...
Rozatoarele nu sunt deloc pretentioase in ceea ce priveste hrana de care au nevoie. Acestea pot manca, in functie de familia din care fac parte: legume (morcovi, salata, fasole pastai, porumb sau patrunjel), fructe (nuci, caise, mere sau banana), carne (de pui sau de curcan) sau alte alimente, asa cum sunt orezul fiert, oua fierte, paine uscata sau paste. Cei care au insa astfel de animale trebuie sa aiba grija intotdeauna la tipul de hrana rozatoare pe care il aleg, avand in vedere ca animalele sunt tinute, de cele mai multe ori in casa si nu traiesc in habitatul lor natural.

MegaPet pune la dispozitia persoanelor care detin astfel de animale, diferite tipuri de hrana pentru rozatoare: meniuri complexe, recompense si batoane, dar si suplimente nutritive, cu ajutorul carora necuvantatoarele sa ajunga la senzatia de satietate si cu ajutorul carora sa se dezvolte armonios din punct de vedere fizic. De exemplu, meniurile pot fi compuse dintr-un mix de fructe/legume, ideale pentru fiecare categorie de rozatoare in parte si pot fi achizitionate in saci de 300 de grame, 500 de grame, 600 de grame, 800 de grame, 1,5 kilograme sau chiar in cantitati mai mari.

Asa cum copiilor mici li se ofera inghetata atunci cand sunt cuminti, si rozatoarelor li se pot da recompense atunci cand sunt cuminti sau fac ceva dragut. In astfel de situatii, stapanii pot opta intre batoane pentru hamsteri, batoane cu calciu pentru iepuri, batoane cu ierburi si macese sau batoane cu nuci si alune. Cu siguranta necuvantatoarele vor fi incantate sa primeasca aceste delicii!

Suplimentele alimentare pentru rozatoare sunt si ele foarte importante, intrucat reprezinta un plus de ajutor pentru o dezvoltare armonioasa. Cei care au rozatoare pot alege intre blocuri minerale, suplimente cu vitamina C sau alte tipuri de vitamine.

In functie de hrana pentru rozatoare pe care o primesc, acestea se pot dezvolta armonios si devin mult mai active si mai jucause!