Se incarca...

Igiena Rozatoare

Rozatoarele sunt animale de companie ideale, avand in vedere ca sunt micute si deloc greu de ingrijit. Foarte important este ca acestea nu se supara atunci cand sunt lasate acasa singure pentru o perioada mai indelungata, mai ales daca au si un partener de joaca. In plus, rozatoarele sunt foarte simpatice si nu au nevoie de foarte mult spatiu, ceea ce reprezinta un avantaj pentru persoanele care au apartamente micute. Totusi, pentru ca necuvantatoarele sa aiba un trai armonios, ele trebuie ingrijite foarte bine. Desi nu este deloc greu pentru stapani sa aiba grija de ele, exista totusi cativa pasi care trebuie urmati neaparat pentru igiena rozatoarelor!

In primul rand, cei care au hamsteri, iepurasi sau porcusori de Guineea trebuie sa se asigure ca achizitioneaza cele mai bune tipuri de asternut pentru animalele lor de companie. MegaPet dispune de o paleta larga de astfel de produse, care sunt ideale pentru fiecare specie in parte. Asternuturile trebuie schimbate ori de cate ori este nevoie, pentru ca prietenii necuvantatori sa aiba parte de un mediu curat in care sa traiasca si sa se joace si care, totodata sa aiba un miros placut. Asternuturile sunt disponbile in saci de diferite greutati si dimensiuni.

De asemenea, cei care au rozatoare trebuie sa achizitioneze si ustensile cu ajutorul carora sa aiba grija ca animalele sunt mereu curate. Ei pot opta pentru perii igiena rozatoare, cu ajutorul carora sa le curete blanita ori de cate ori este nevoie. Avand in vedere ca nu este indicat ca aceste tipuri de animale de companie sa fie spalate cu apa, trebuie totusi curate, iar utilizarea unei perii reprezinta metoda ideala prin care stapanii le pot ingriji!

Animalele de companie trebuie ingrijite foarte bine, nu numai in ceea ce priveste alimentatia care li se ofera, ci si in privinta igienei!