Se incarca...

Perii

Filtreaza produsele
Furminator perie rozatoare
Seteaza alerta stoc

115,00 lei

Lipsa Stoc
Lipsa Stoc

Perii

Starea de sanatate a rozatoarelor poate fi observata cu usurinta, in primul rand la nivelul blanii acestora. Daca blana straluceste si are fire sanatoase, atunci inseamna ca animalele de companie sunt bine. Utilizarea unor perii rozatoare corespunzatoare pentru acest tip de animale este foarte importanta, intrucat cu ajutorul acestui tip de produs, stapanii isi pot ingriji companionii, facandu-i totodata sa se simta si sa arate mai bine.  

MegaPet pune la dispozitia celor care au iepurasi, hamsteri sau alte tipuri de rozatoare o paleta larga de perii pentru rozatoare pe care le pot folosi pentru a ingriji blana animalelor. Acestea pot fi achizitionate in functie de lungimea firului de par a fiecarui animal in parte. In oferta MegaPet sunt incluse perii rozatoare pentru blana mai scurta, blana medie, dar si blana cu fire mai lungi. Avantajul de care au parte stapanii rozatoarelor este ca periile sunt micute, usor de folosit, dar si de depozitat. In plus, daca este nevoie, pot fi luate in excursii, pentru ca animalele sa aiba parte de o ingrijire corespunzatoare chiar si in vacanta.

Toate tipurile de perii petru rozatoare sunt realizate din materiale rezistente, iar animalele pot fi periate cu blandete cu ajutorul acestora. In plus, utilizarea periilor ajuta la reducerea caderii parului cu pana la 90%, fiind mult mai eficiente decat orice alt tip de piaptan sau trimer.

Nimeni nu isi doreste ca in toata casa sa gaseasca pe jos par de iepuras, de porcusor de Guineea sau de hamster. Pentru ca aceasta dorinta sa fie realizabila, stapanii trebuie sa achizitioneze toate tipurile de accesorii necesare, astfel incat sa ingrijeasca animalele de companie pe care le au cat mai bine. Cu ajutorul unei perii bune, oricine se poate asigura ca necuvantatoarele au o blanita curata si bine ingrijita!